Vormgeving

Het wordt steeds duidelijker hoe belangrijk grafisch ontwerp is voor een bedrijf. De juiste grafische vormgeving zorgt voor een herkenbare en betrouwbare uitstraling van de organisatie, bedrijf of merk wat bepalend is voor de keuze van klanten. Ons team is sterk in grafisch ontwerp. Wij delen onze kennis hierover graag om samen met u tot het beste design te komen. Met een sterk design wordt de marketingoperatie een stuk effectiever.

Huisstijl

Een goed logo en bijpassende huisstijl geven de identiteit van uw organisatie weer. Wij bekijken welke uitstraling bij u past. Het resultaat? Een logo en huisstijl dat perfect aansluit bij uw bedrijf. Ook als u al een huisstijl heeft, maar hier niet meer tevreden over bent, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Huisstijl
Communicatiemateriaal

Communicatiemateriaal

In de communicatie van uw bedrijf of product is naast een goede website ook ander communicatie materiaal nodig. Wij maken graag de vertaalslag van uw wensen en wat u daarvoor nodig heeft. We denken graag met u mee en voeren ook uit, van strategie tot aan de inzet van de diverse reclame-uitingen. Dit kan variëren van een eenvoudige sticker, rollerbanner tot een complete beursstand, direct mailing of relatiegeschenk.

Advertenties

Naast het toenemend belang van web blijft adverteren een goed medium om de boodschap in krant of magazine over te brengen.
Het kruisen van online media en printmedia is een effectieve wijze om de doelgroep te bewerken. Crossmediale marketingplanning heet dit in
slecht Nederlands. Wij houden het graag helder en zorgen ervoor dat de inzet van de verschillende communicatiemiddelen goed op elkaar zal worden afgestemd.

Advertenties
Belettering & signing

Belettering & signing

De signing van een pand, de belettering van een auto of (bak)fiets zorgt ervoor dat uw bedrijf opvalt, ter plekke of als u onderweg bent.  Ons team heeft elk denkbaar automodel in haar archief om perfect passende ontwerpen te maken. Natuurlijk in uw huisstijl maar soms met een verrassende twist om extra op te vallen.

DTP & opmaak

Naast het ontwerp van logo's en huisstijlen, maken we ook grafisch ontwerp voor tal van uiteenlopende middelen waaronder: flyers, folders, brochures, affiches, projectborden, en nog veel meer. Design en inhoud die aansluiten bij de communicatiedoelstellingen, tijd waarbinnen het gemaakt moeten worden en, niet onbelangrijk, voldoen aan de randvoorwaarden van het budget.

DTP & opmaak