Online: website-ontwerp en bouw

Het wordt steeds duidelijker hoe belangrijk grafisch ontwerp is voor een bedrijf. De juiste grafische vormgeving zorgt voor een herkenbare en betrouwbare uitstraling van de organisatie, bedrijf of merk wat bepalend is voor de keuze van klanten. Ons team is sterk in grafisch ontwerp. Wij delen onze kennis hierover graag om samen met u tot het beste design te komen. Met een sterk design wordt de marketingoperatie een stuk effectiever.

Websites

Wij voeren websites uit op basis van huisstijl, doelgroep, logica van de navigatie, optimale vindbaarheid en uw persoonlijke wensen en eisen. Samen met u stemmen we zo goed mogelijk de gewenste functionaliteiten vooraf af en houden tegelijk rekening met dat er tijdens de bouw en in de toekomst nog van alles kan veranderen. Webbouw is teamwork en onze opdrachtgevers zijn een belangrijk onderdeel van dat team.

Websites
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Naast het betaalde deel (zie SEA) moet de website ook voor zoekmachines goed vindbaar zijn. We letten concreet op drie zaken: 1. De techniek waardoor Google echt bij alle pagina's kan komen (en meten). 2. De teksten (content) oftewel in welke mate sluiten zij aan bij wat uw potentiele bezoekers intypen in Google. En 3. de zogenaamde ‘linkbuilding’ in de site. De verwijzingen die interactie stimuleren van en naar Facebook, LinkedIn en andere sociale platformen. Niet voor elke organisatie belangrijk maar ons team houdt er wel rekening mee.

Adverteren op internet (SEA)

Search Engine Advertising (SEA), in gewoon Nederlands Adverteren op Zoekmachines. Wij hebben de meeste ervaring met AdWords en adverteren in het display netwerk van Google. Met AdWords kom je eenvoudig gezegd direct in een top 3 positie op de eerste pagina.                    Naast de inzet van AdWords kun je ook met tekstbanners-, afbeelding- en flashadvertenties in het Google netwerk adverteren: dat is een verzameling van duizenden websites (85% landelijk bereik) en mobiele apps. Voor de uitwerking van SEA-plannen werken we samen met Google gecertificeerde partners.

Adverteren op internet (SEA)
Responsive

Responsive

Een responsive website past zich automatisch aan aan de vorm van ieder apparaat. Natuurlijk zijn uitzonderingen in de weergave op mobiel of desktop mogelijk. Bijvoorbeeld om vooral aandacht aan adres en routebeschrijving te geven. Liever een aparte mobiele website met een eigen ontwerp? Geen probleem. Die maken we ook!

Content management

De websites worden geleverd met een op maat gemaakt content management systeem. Het door de leden van ons team geleverde CMS is eenvoudig, overzichtelijk en volledig gericht op gebruiksvriendelijkheid. Wij zorgen er voor dat het CMS ook up to date blijft. Als je in een later stadium extra functies nodig hebt dan kunnen we deze vaak eenvoudig in bouwen.

Content management