Advies dat voor je werkt

Strategie is niet moeilijk maar meer een zaak van gestructureerd je gezonde verstand gebruiken. Een strategisch goede basis helpt ons team om een
beter product te maken. Het stelt je doelen op scherp. Met een goed advies kun je je investeringen ook beter verantwoorden.

Waar luistert of kijkt de doelgroep naar

Het is bij het uitstippelen van een strategie vooral belangrijk om te weten wie de doelgroep is en wat zij zoekt, denkt, voelt, hoort en leest. Dat is tenslotte de groep waar het allemaal om draait. In de huid kruipen van en in een taal en vorm communiceren die hen het meest aanspreekt. Daar gaat het om.

Waar luistert of kijkt de doelgroep naar
Middelen en mogelijkheden

Middelen en mogelijkheden

De juiste doelgroep aanspreken met een mix aan middelen en media. Het is

de uitdaging om een goede balans te vinden tussen printmedia als flyers,
brochures en digitale media als de website en andere online kanalen. Alles werkt met alles samen en de kunst is om niet te dupliceren maar te versterken en aan te vullen.

Online zichtbaarheid

Met een online strategie haal je meer uit je online aanwezigheid. De vraag daarbij is welke kanalen moeten er wanneer en hoe worden ingezet? De mogelijkheden zijn immers oneindig en het is de kunst hieruit de juiste te kiezen: Google Ads, banners, e-mailings, blogs, nieuwsbrieven of social media (Facebook, LinkedIn, Pinterest en al die anderen). Laat de keuze gerust aan ons team over, wij komen met een online strategie of campagne die werkt!

Online zichtbaarheid
Als de bodem maar goed is

Als de bodem maar goed is

De kracht van de pizza zit 'm in de bodem. Zo is het ook met het communicatieplan. De middelen moeten niet als los zand worden ingezet maar een sterk strategisch en samenhangend fundament hebben. De koers in de marktbewerking. Wij hebben de kennis en ervaring om met opdrachtgevers te sparren. In een gestructureerde brainstormsessie komen wij binnen twee uur

al dicht bij een heldere positionering. Snel, praktisch en grondig. Maak er gebruik van.